EĞİTİME DESTEK

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN FAZLI YÜKSEL BEYİN GİRİŞİMLERİ ,İSTANBUL KIZILAY ŞUBE BAŞKANIMIZ SAYIN İLHAMİ YILDIRIM BEYİN DESTEKLERİ İLE İLÇEMİZ OKULLARINDA OKUYAN 210 ÖĞRENCİMİZE KIŞLIK GİYİM MALZEMESİ DAĞITIMI YAPILDI.

DAHA ÖNCEDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZ İLE ORTAKLAŞA YAPILAN ÇALIŞMA SONUCUNDA İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİMİZİN TESPİTİ YAPILARAK ,GELEN YARDIMLAR YİNE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ VE OKUL MÜDÜRLERİMİZİN KATILIMI İLE BELEDİYE BAŞKANLIK MAKAMINDA KENDİLERİNE YARDIMLARIMIZI TESLİM ETTİK.

HER ZAMAN VE HER DURUMDA EĞİTİMİN YANINDA OLDUĞUMUZ BİLİNMELİDİR.OKUMAYAN TOPLUMLAR CAHİL KALMAYA MAHKUMDUR.HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYARAK BU CEHALETİ YENMELİYİZ.ÇOCUKLARIMIZ SADECE OKUMAYI DÜŞÜNMELİLER ,BİZLERDE ONLARA DESTEK OLARAK OKUMALARI İÇİN ÖNLERİNDEKİ ENGELLERİ KALDIRMA YOLUNDA OLMALIYIZ.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ..