KHBG SEKRETERİ OP.DR.DAVUT VECDİ ERSÖZ'DEN ZİYARET

Sivas kamu hastaneleri birliği genel sekreteri Op. Dr. Davut Vecdi Ersöz Suşehri ilçesinde yapımına başlanılan yeni hastane inşaatının son durumunu görmek ve diğer sağlık kurumlarını ziyaret etmek üzere geldiği Suşehri ilçesinde Suşehri belediye başkanı fazlı yükseli makamında ziyaret ederek ilçenin sağlık konusunda geldiği son noktayı konuştular.Yeni hastanenin ve yeni sağlık ocağının yapımında belediye başkanı Fazlı Yüksel’in verdiği desteklere teşekkür etti.

Başkan Yüksel; KHBG sekreteri Op. Dr. Davut Vecdi Ersöz beye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.ilçemizde yapımına başlanan ve devam eden sağlık yapılarının önemine değindi.ilçemiz adeta bölge konumunda.mevcut hastanemiz yetersiz kalıyordu.hastanemizin yapımı için en büyük destek İstanbul milletvekilimiz hemşerimiz Ekrem Erdem beyin olmuştur.sen Suşehri’sin büyük düşün diyerek bu yola çıkın diyen Ekrem Erdem beye teşekkür ederiz.Diğer yandan yeni yapılan Asm-Tsm ve 112 Acil istasyonlarının bulunduğu kombine binasında ve ilçemize yapılan yatırımlarda her daim büyük destekçilerimiz bakanımız İsmet Yılmaz beye milletvekillerimiz Selim Dursun, Habip Soluk ve Hilmi Bilgin beylere şükranlarımızı sunarız.Bu yapılara kavuşmamızda onların desteği taktire şayandır. ilçemizin çehresi değişiyor ve gelişiyor.Bu değişimde her zaman yanımızda olanlara destek verenlere fikir verenlere teşekkür ederiz.

Tek bir sevdamız var o da büyüyen gelişen bir Suşehri’dir. İnanıyorum ki bunu da en kısa zamanda tesis edeceğiz.