BİRLİKTE DEĞERLENDİRDİK..

Bugün Değerlendirme Yaptık..
Değerli büyüğümüz Ak Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın Ekrem Erdem beyin başkanlığında ilçemiz için önemli kararlarında alındığı geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.Katılımlarından dolayı siyasi parti başkanlarımıza , Stk ve oda başkanlarımıza , esnaf kardeşlerimize basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
Geriye doğru baktığımızda aslında ilçe tarihinde yapılmış yolların belkide 10 katı fazla yol yapmışız.Yaklaşık 90 adet sokağımızı asfalt yada parke ile buluşturarak insanımızı tozdan, çamurdan kurtarmışız.Sosyal ve kültürel çalışmalarımız en yüksek seviyesine ulaşmış.İmarda önemli yol katedilmiş.
Bizler çok mütevazilik yapmışız.Sizlerden aldığımız güç ve destekle, iki yılda öyle hizmetler yapmışız ki, ilkleri yaşamış ve yaşatmışız.Bizlr hizmet ettikçe gurur duyuyoruz.

Her hizmetimiz ilçemize hayırlı olsun.
Halka hizmet
Hakka hizmettir.