GÖNLÜMÜZ BİR SOFRAMIZ BİR, HALK İFTARIMIZ DAİM OLSUN

3.cüsünü düzenlediğimiz Gönlümüz Bir Soframız Bir Halk İftarına yüksek katılımlarından dolayı,Sayın VAlimiz Davut Gül beye,İlçe Kaymakamımız sayın Kadir Perçi beye,Ak Parti İl Başkanımız sayın Ziya Şahin ve il yönetim kuruluna ,Çevre İlçe Kaymakamlarımıza e Belediye Başkanlarımıza,Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz sayın Nazım Yakut beye,

Desteklerinden dolayı,
Hakmar Şirketler gurubuna,
Erdoğan Bozatlı beye,
Buğra Yemekçilik İşletmesine,

Yürek Tekstile

Ak Parti İlçe Başkanımız sayın Rüstem Yüce ve Yönetim kurulu üyelerne,STK ve Dernek başkanlarına,İlçe Müftü Vekilimiz sayın Hasan Yılmaz beye,Kuran Tilaveti ve ilahi esintileri ile müftülüğümüz personeli Hasan Özata,Hamza Karaca,Kamil Şimşek hoca efendilere,Polisimize ,güvenlik güçlerimize,Basın Mensubu arkadaşlarımıza,Ses ve Sahne Ekibimize, Uzaktan ,yakından gelerek bu güzel buluşmamıza iştirak eden tüm katılımcılara, Muhteşem katılımları ile Suşehri Halkımıza, Belediye Personelimize ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımızı sunarız.
Gönlümüz Bir
Soframız Bir Halk İftarımız Daim Olsun...
Allah kabul eylesin.