ASFALT SERME MAKİNAMIZ HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanımız sayın Fazlı Yüksel ve İlçe Kaymakamımız sayın Kadir Perçi beyin girişimleri ve başkanımızın takibi ile ilçemize ve bölgemize hizmet verecek olan

Asfalt Serme Makinasını (Finisher)

kazandırmış bulunuyoruz....
Araç makina parkımıza bir makina daha kazandırmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.Asfalt karışım malzememiz (zift)alındı,araçlarımız yenilendi,kamyonlarımız yenilendi,silindirlerimiz yenilendi,geryderimiz yenilendi,kepçelerimiz yenilendi,kısacası alet ekipman noktasında bölgemizin en gelişmiş ilçesi konumundayız.Bundan sonrası için ise bize düşen, gelecek nesillerimize imrenilen ve yaşanabilir bir Suşehri bırakmaktır.Bu doğrultuda birlikte çalışarak, Gönül köprülerinden geçerek, Daha Güzel, Daha Yeşil, Daha Mutlu, Daha Huzurlu bir Suşehri için çalışacağız ve
Birlikte Başaracağız.
Şimdiye kadar yaptığımız bu çalışmalarda bizleri yalnız bırakmayan; Değerli Bakanımız Sayın İsmet Yılmaz beye,İstanbul Milletvekilimiz Sayın Ekrem Erdem beye,Sivas Millettvekillerimiz Sayın Selim Dursun,Habip Soluk ve Hilmi Bilgin beylere,Sancaktepe Belediye Başkanımız Sayın İsmail Erdem beye, İlçe Kaymakamımız Sayın Kadir Perçi beye,Ak Parti ilçe Başkanımız sayın Rüstem Yüce beye ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederiz.
Özellikle Asfalt Serme makinasının ilçemize kazandırılmasında üstün desteklerinden dolayı;Değerli büyüğümüz İstanbul milletvekilimiz sayın Ekrem Erdem beye,İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın İsmail Hakkı Turunç bey ve Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Macit beye hasseten teşekkürü bir borç biliriz.Değerli büyüklerimizin desteğini her daim hissetmek bizlere güç veriyor çalışma azmi veriyor.Sağolun var olun.

Değerli Suşehri halkı;
son zamanlarda yaptığımız planlı çalışmalar neticesinde önümüzdeki çalışma sezonu ile birlikte, alt yapısı bitmiş yapılmayı bekleyen tüm cadde ve sokaklarımızı asfalt ile buluşturacağız.Parke yol yapımı çalışmalarımız devam edecek.Büyük sıkıntılar geride kaldı.Bundan sonrası bize düşen ,tozdan eser kalmamış, çamur olmayan, temiz,ferah yaşam alanlarıdır.Birlikte şahit olacağımız güzel günlere doğru emin adımlarla yine hep birlikte yürüyoruz.